Hvordan få mest mulig glede av mobilbanken

Mobilbanken er kommet for å bli. Stadig færre av oss oppsøker nå den fysiske banken vi tilhører, da mulighetene for å enkelt logge seg inn via datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon, stadig utvikler seg. I dag har du tilgang og muligheten til å styre din personlige økonomi helt og holdent over nett. Dette gjør at du enkelt kan ta ut penger, sette inn penger, betale regninger, spille på casinoer eller sende penger til en venn, uten at du engang trenger å forlate din egen stue. I denne artikkelen skal vi se litt på de forskjellige mulighetene som befinner seg i mobilbanken.

Administrere sparing

Gjennom mobilbanken kan du enkelt administrere sparepengene dine. Ved hjelp av noen få tastetrykk kan du flytte penger fra en konto til en annen, spare pengene dine i fond eller kjøpe aksjer gjennom en aksjesparekonto. Et enkelt søk på Internett vil hjelpe deg til å finne informasjon om ulike sparemuligheter og hva som lønner seg for deg.

Betale regninger

Papirfakturaenes tid er nok forbi. Teknologien har nå kommet så langt at det ikke lenger er nødvendig eller hensiktsmessig å få fakturaene dine i papirform i posten. I dag skjer alt via nettbanken, og det er veldig enkelt å legge inn faste avtaler, e-faktura eller sende penger til en venn. I relativt nyere tid har de fleste mobilbanker fått til et samarbeid med Vipps, som gjør prosessen, om mulig, enda enklere.

Plassere pengene på ulike kontoer

I mobilbanken kan du administrere dine egne kontoer når du vil. Ofte kan det være lurt å plassere pengene dine på forskjellige kontoer, for eksempel en til regninger, en til boligutgifter og en lønnskonto. I mobilbanken kan du endre navn, legge til eller slette bankkontoer som du ønsker, når det måtte passe deg.

Teknologien og internettet har gjort det ekstremt enkelt for oss å administrere egen økonomi. Gjør deg kjent med de mulighetene som befinner seg i din mobilbank, og gjør hverdagen lettere for deg selv!