Hvordan få mest mulig ut av nettbanken sin

I denne artikkelen skal du få noen tips til hvordan akkurat du kan få mest mulig ut av nettbanken din.

Sett opp ulike kontoer

Det er det beste tipset man kan få. Sett opp sparekontoer, husleie/huslån-konto og ikke minst en egen lønnskonto. Når du setter opp sparekontoer, gi dem ofte et mål, som for eksempel “Ny bil” eller “Ferie til USA” og deretter sett opp et sparemål. Noen velger til og med å skjule disse kontoene slik at man ikke kan se hvor mange penger man sparer. Da setter de jo selvsagt også opp automatiske trekk. Det er jo mye praktisk i det å ha automatiske trekk!

Lag et budsjett

Det som er spennende er at du ofte kan se hva det er du bruker penger på i nettbanken din. Det vil gi deg muligheten til å lage et budsjett som du kan holde deg til. Det vil også gi deg muligheten til å se hvor du bruker for mye penger.

Det som er sikkert og visst er er at banker utvikling er rask! Derfor er det lurt å følge med på hvilke nye funksjoner og spennende ting de legger til i nettbanken. Kanskje det er noe du kan få bruk for?

Få oversikten

Mange banker tilbyr faktisk nå for tiden at du kan linke opp kontoen din med kontoer du har i andre banker. Derfor kan det lønne seg å gjøre dette, slik at du ikke trenger å ha en rekke ulike kontoer i en rekke ulike banker.

Sett opp småsparing

Dette er en måte å spare enormt mye penger på. Noen nettbanker tilbyr at hver gang du bruker kortet ditt så vil beløpet bli rundet opp til den nærmeste tieren og dette vil bli automatisk overført til sparekontoen din. Dette er en utrolig praktisk måte å spare penger på.