Mobilbank

En av de mer revolusjonerende tingene som har kommet i bankverdenen, og som berører vanlige mennesker, er helt klart mobilbank, og det å betale via mobil. Man kan nå ha kortet registrert på mobilen, og man behøver faktisk ikke kortet når man er ute på byen, noe som er ganske spesielt. Det er interessant å tenke på at dette er noe som ble startet helt tilbake i 2000, da vi vanlige folk ikke en gang innbilte oss mulighetene som mobiltelefoner og internett kombinert kunne gi oss. Det er jo rett og slett en industri i seg selv, og i dag har de aller fleste mobilbank.

Man trenger ikke lenger en kodekalkulator og alle mulige andre verktøy for å logge inn i banken. Nå kan man gjøre det kun ved hjelp av et fingeravtrykk, om man har konfigurert telefonen til det. Det gir en type av frihet og enkelthet som folk i all hovedsak er ute etter. Det beste med det hele er jo også at det er helt trygt, da de samme typene av sikkerhet er satt inn for denne typen av bankbruk som med vanlig bankbruk. Med tanke på tjenester som Vipps i tillegg, som på mange måter har forandret hvordan vi behandler penger oss i mellom, så er fremtiden her, i dag.

Nå kan du gjøre alt mulig rart via mobiltelefonen din. Dette blir bare enklere og enklere med tiden, du kan for eksempel finne ut all Euro info og odds ved et tastetrykk.

Tenk bare på at verdien av globale betalinger gjort via mobil lå på over 500 milliarder i 2014. Og da var man faktisk ikke skikkelig i gang med hele teknologien og hvor langt den kunne ta oss. Sannsynligvis så har du denne typen tjeneste på telefonen, eller om du ikke har det, så har noen du kjenner det. Vipps har jo blitt utrolig viktig, så dette er som sagt noe som bare kommer til å fortsette og utvikle seg til områder vi ikke en gang aner i dag. Det blir spennende!